Informatie over Corona

Informatie over Corona

We volgen de ontwikkelingen rondom het Corona virus op de voet en wij doen er alles aan om de gezondheid en veiligheid van u en ons te waarborgen. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

De mogelijkheid voor een telefonisch blijft uiteraard bestaan. Indien u in een risicogroep valt zal het spreekuur voorlopig nog telefonisch zijn tenzij u zelf de voorkeur geeft aan een face-to-face consult. U kunt altijd met de diëtist overleggen (mailen naar info@dietistenpraktijkdrenthe.nl)

Als u naar het spreekuur komt neem dan deze regels in acht:

  • In zijn algemeenheid geldt het al eerder vastgesteld overheidsbeleid: “heeft u of één van uw huisgenoten klachten: verkoudheid, neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid dan is de afspraak: blijf thuis”
  • Bij de ingang van het gezondheidscentrum staat een desinfectie apparaat, desinfecteer hiermee de handen
  • Kom op tijd, het liefst 1-2 minuten voor de afspraak. Kom liever niet te vroeg, in verband met het beperken van het aantal mensen in de wachtkamer. Wacht zo nodig buiten of in de auto. Als de deur van de praktijkruimte open is kunt u binnenkomen, anders zal u nog even moeten wachten in de wachtruimte/stoel buiten de spreekkamer.
  • Kom het liefst met zo weinig mogelijk personen, indien mogelijk.
  • We heten u van harte welkom met een lach, maar wij schudden geen handen. Op ons bureau biedt een plexi-scherm extra bescherming voor zowel u als voor ons, indien onvoldoende afstand kan worden gehouden.
  • We komen, indien gewenst op huisbezoek, ook met inachtneming van de anderhalve meter en zo nodig met mondmasker
  • Neem bij twijfel contact op met de praktijk voor overleg.

Als u niet naar het spreekuur komt dan bellen wij u op het afgesproken tijdstip.

Graag tot ziens of horens op de afgesproken datum en tijd.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken via 06-13112400 (graag voice mail inspreken als we niet opnemen) of per email info@dietistenpraktijkdrenthe.nl

Lees ook eens onze corona leefstijltips